sommer 2011

oppdateringhey!
Har vært dårlig blogger i det siste, buuu!
Aner ikke hvorfor jeg ikke har blogget når jeg egentlig har hatt kjempemasse og blogge om, har vel bare ikke hatt tid..

siden sist har jeg vært på hotell i lyngdal med Idunn, badet, chillet med veninner, og hatt det gøy  med Renate :) Så begynner jo skolen etter helgen! Kan faktisk si at jeg gleder meg! Blir utrolig bra og treffe alle igjenn, og å starte 9 klasse. Vi skal på leirskole, og ha revy og slikt. Mye som skjer, det liker jeg!

etterpå skal jeg på kino, "få meg på, for faen" med henriette, Lene Mari, og Idunn! ^^ blir kjeeekt!

Skal du på norgespremiere idag ?

sommer

+

Foto//privat- nikon D3100

eh-he

på vei til hytta

norsk natur ja.

Kom hjem i går ca. klokka 12 på dagen, snakket litt med Lise og Renate, så sovnet jeg på sofan. Utmattet. sov helt til klokka åtte på kvelden, så i ni tia gikk jeg opp til Renate for å se den andre Harry potter filmen. Kjempekoselig ! Når jeg kom hjem, la jeg meg i ett tia, og våknet klokken seks i dag tidlig. Gøy ! Men følte at jeg fikk mye mer ut av dagen. Imorgen reiser jeg til lyngdal med idunn, skal være der til lørdag. Det er internett der, så det blir bloggings vil jeg tro. Skal bare chille på strandhotellet mens thomas og Tore, idunns lillebror spiller på lyngdalcupen. Gleder meg !
Idag har jeg vært med renate, først solte vi oss, så gikk vi ned og badet ! :)

Hvordan er været hos deg ? 

USA?

?

?

?


Sorry for dårlig kvalitet på bildene. De er fra når vi var i USA for to år siden. Og nå skal vi dit igjen om nesten bare en uke. SYKT ! Gleder meg noe helt vanvittig! Vi skal være der i to uker, så kommer til å blogge derfra. Skriver dette inlegget nå fordi det mest sansynlig ikke blir mere blogging før jeg er i USA. Skal være med Idunn på hytta denne uken, så må jeg pakke å slikt til helgen, så reiser jeg på mandagen.  Alstå på mandag er det en uke til. Så følg bloggingen min fra USA- Washington- Seattle (gig harbor) !!

Skal du følge meg i USA ? ;-)

Cupcakes?

?

Fikk av en eller annen grunn utrolig lyst til å bake idag ! Men siden jeg er en smule lat, ble det ferdigpakke med cupcakes. Veldig gode forresten ! Ellers venter jeg på Idunn, vi skal sove i telt i natt. Digg ! Så er det jo mindre en to uker igjenn til vi reiser til USA !! G-L-E-D-E-R meg kjempemye!. 

Skal du reise til utlandet i ferien ?


Herlig dag med Idunn !
De hadde jo egentlig meldt regn og skyete idag, men det slo ganske feil! Ble kjempevarmt i dag, nesten 30 grader på verandaen. Vi har vært ute i hele dag + sett litt på frustrerte fruer. Forresten så beklager jeg at jeg ikke har blogget på litt, har vært hos mormor og morfar, har hatt mitt nydelige søskenbarn Kristina på besøk, og vært med Idunn Victoria. Sommerferien er offisielt startet for meg ! Så skal det vist bli kjempefint til helgen også.

Er det fint vær hos deg ?