desember 2011

Slalom

Har vært i ålsheia i hele dag, og stått slalom med jentene. Det var utrolig fint å stå i dag, himlen var blå, og det var ikke en eneste sky på den. I tilleg snødde det kjempemasse igår, slik at det var godt å renne. Utrolig koselig, må ikke være lenge til neste gang ♥
 


Forgive all who have offended you, not for them, but for yourself

Nytt design !

Lagd headeren selv, i diverse programmer ! :-) Trenger et par småjusteringer, men jeg er sykt fornøyd ! :)

Hva syns du ?

Hva jeg fikk til jul

Ble sykt fornøgd med alle gavene mine i år ! Fikk det på bildene under, men det mangler noen gaver, bla noen leppestifter, øredobber, og klær. Men her er ivertfall det meste !

Hva fikk du til jul ?

Min julaften

Siden jeg ikke har blogget på en god stund, tenkte jeg jeg kunne blogge om julaften min ! Hadde en sykt koselig kveld, med masse herlige folk ! Ja, hva kan man si? Bilder sier mer enn tusen ord ♥

Hvordan var din julaften ?

Konkuranse!

Er med i en konkuranse hos miriam, som er kjempebra! Man kan vinne diverse ting, bla fra elf ! På bildet under ser du hva man kan vinne! Jeg syns det er utrolig fint av henne å ha denne konkuransen! :-)

 


Trykk her for å komme til konkuransen ! lykke til !:)

Juleball

Dagen idag kan man mildt si ikke har vært bra. En masse følelser, og masse rot. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne flytte. Langt vekk fra alt. Men man må vel bare lære seg og takle det, right? Dessuten har jeg verdens beste venner og familie, som jeg aldri kunne flyttet fra. Men det går nok bra! I dag har jeg sett to filmer med mamma, "the mysteries of manhattan," med verdens kjekkeste skuespiller! Og "the beaver," men sovna begge to, så fikk ikke sett hele av den siste. Nå er det egentlig et juleball til, men orker ikke gå.. OKEY nok tristhet. Man får dårlig humør av sånt!

I går var det juleball på skolen min, noe som va helt sykt bra! Gleder meg allerede til neste år! Tok med kameraet, men tok sånn fire bilder, hahah ! Men det var andre som tok bilder da ! Hadde en fantastisk kveld, som jeg ikke kommer til å glemme med det første !

Har dere hatt juleball i år ?

What doesn't kill us makes us stronger.

Begynner å blogge igjen !