september 2011

KlavierNok en gang er tysken min på topp! Hadde faktisk tysk prøve idag, men gikk ikke så bra.
Idag har dagen vært ganske grei, sprang 2,5 i gymmen idag, greide kravet! Så har jeg vært med lise, som dusjet håret mitt, og glattet det, og jeg lærte henne litt piano! Koos♥ Nå ser jeg "alabama moon" med min kjære bror, og etterpå skal jeg spise pita! 

Hva har du gjort idag ?

Auf deutsch

Skal øve til tysken sammen med Renate nå, så skal jeg på piano, så trene med renate!

Hva skal du idag ?

Hvilken header?

2 søte jenter har laget headere til meg, og nå klarer jeg ikke å bestemme meg!

ellerHvilken syns du ?

Høst

Liker du høst ?

svar på spørrerunden- del 1

- Hva liker du ved å blogge? Hmmm.. Tror kanskje det jeg liker best er søte lesere og komentarer! Liker jo også selve bloggingen, men hadde aldri gjort det om ikke det hadde vært for dere !

- Hva vil du oppnå med bloggen din? Ønsker egentlig ikke og oppnå noe spesielt. Klart, det å være på topplista hadde jo vært fint!

- favorittfag? Musikk, Engelsk, Tysk og mat og helse.

- Favoritt artist? Justin bieeeber?

- Hvilket kamera bruker du? I så fall ville du anbefale det?: Bruker Nikon D3100, og elsker det! Tar utrolig bra bilder, og filmer i HD! 

 

Noen bilder jeg har tatt med kameraet. Kjøpte det i Januar for egne penger.

Favoritt mat?: Taco, hjemmelagd pizza og alt pasta

Favoritt drikk? Cola Zero!

Favoritt sport?: Fotball! Spiller ikke på noe lag, men elsker og spille det for gøy!

Top 5 på din bloggliste? martine, Therese Charlotte, tuva, Erica, og Sophie ! Leser fler, men det kan jeg lage et innlegg om !

Dine tre beste venner? har mange gode venner som jeg står nærme til, men de jeg er meste med og har kjent lengst er Renate, Lene Mari og Lise !

Hobby ?: synger og spiller piano!

Favoritt navn, gutt og jente ? Linnea og Andreas
er du singel?: JAA !

Har du dyr? JA, har verdens beste katt?:

Litt bortskjemt, men best! <3

hvor mye penger bruker du i måneden?: Ca 1000 kroner

hvilke blogger leser du?: har svart på det over.

Hvor gammel er du? 14! Går i niende klasse, altså 97¨er.

hvor lenge har du blogget? i 2 år! ( Har blogget tidligere på en annen blogg)

beskriv drømme mannen din ? Kjekk, pen, snill, omtenksom, søt, bryr seg, kjerlig, høffelig, gentleman, er seg selv, har en bra personlighet, morsom, Ler av de dårlige vitsene mine!

Hadde jo heller ikke sagt nei til han her:

 

 

 

 

Lurer du på noe mer, er det bare å spørre i dette eller det forrige inlegget, så tar jeg det i del 2 ! :)

- Lena

dritt

har brukt en og en halv time på et innlegg til dere, men tror dere ikke at blogg.no bestemmer seg for å IKKE posete akkurett DET innlgget ?

Spørsmålsrunde!

 

Random bilde fra USA!

Kjører i gang spørsmålsrunde, spør meg om hva som helst! :)

- Hva lurer du på  ?

 

The weekend
?

Hva syns du om bildene ?

Buuursdag! (OUTFIT)Hey, kjapt innlegg! Er forresten ikke noe vakker på bildene over akkuratt, har nettop hatt bading...
Skal i bursdag om et par timeer GLEEEDER meg ! Har fått besøk av Renate, vi skal ordne oss, så drar vi til Lene Mari! Planleger og ta bilder som sikkert kommer på blogggggeeen !!

Hva skal du i kveld ?

off to kvadratSkoledagen føles alltid kort på torsdager, fordi vi har matlaging i de siste timene. Imorgen er det fredag, og bursdaag til verdens beste Lene Marii♥ Gleder meg vilt! Om ca ti minutter kjører vi til sandes, en liten tur til kvaadrat! Koos!

Hva skal du idag ?

Naturfag kosNok en gang er photobooth min venn<3
Idag har det egentlig ikke skjedd noe så altfor spenndende egentlig.. Rydda litt i klærne mine, øvde til matteprøve, så fikk jeg besøk av Renate, og da ble det øving til narurfagsprøven som vi har på torsdag! Stoffer, molekyler, gasser, karbondeoksyd, periodesystem svirrer rundt i hodet mitt! Vi har om kjemiske stoffer, DRITKJEDELIG. Torr seriøst man kan bli gal i hodet av sånn.. Imorgen blir det mer øving, og kanskje en tur for å ta sol i dette drittværet.


Har du mange prøver nå for tiden ?

Iphoneblogging!!

Akkuratt i dette øyeblikk, sitter jeg på hytta å holder på å sprekke ! Er så sykt mett, føler jeg har blitt ti kilo tyngre! Det skal visst være orkan på moi i kveld, så det blir nok frustrerte fruer:) har egentlig ikke så lyst til to timer gym i regnet imorgen tidlig, men må man, så må man.. Sykt dårlig bilde forresten, bildet er fra i sommer! Savner sykt å være bruun !!!!!!!!!!!!!

Ich liebe nicht montags!

Topp fra USA, smykke fra GinaTricot og bukse fra BikBok.

Tysken min suger som dere sikkert ser, men så forstår dere vel hva jeg mener. Hater virkelig mandager! Skoledagen går treigt, og det er ikke akkuratt den beste følelsen og stå opp klokka sju igjenn. Idag skal jeg først på piano, så skal vi til hytta for å feire bursdagen til onkelen min! Så det blir kjekt! Og på torsdag skal meg, mamma og Thomas til kvadrat! Trenger virkelig nye klær, er så sykt lei av mine! Også på fredag skal jeg i buursdag til min søte Lene Mari♥

Liker du mandager ?

Stress!Legger ut dette sjarmerendes bildet av meg, Renate og Wibeche♥, siden jeg ikke ser ut akkuratt nå.. hehe.
Nå sitter jeg utmattet i sofaen og ser på blanke ark. Etter en hel dag på skolen, bar det rett på jobb. Har ikke vært hjemme idag, siden jeg kom in døra for en time siden. Nå chiller jeg på sofaen, skal snart ta meg en dusj, så hoppe i seng!

 

Hva har du gjort idag ?

Hey

Jeg har jo merket at jeg ikke har blogget hver dag i det siste, noe jeg skal bli flinkere på! Dere er jo supersøte, og statestikken min er topp! Har ikke sånn supermange, men for å si den sånn- på den gamle bloggen min hadde jeg liksom 5 lesere sikkert, og tror alle var folk i klassen... :) hahah! Ligger på rundt 80 lesere og fler sidevisninger., så det er jo bra!

I dette øyeblikk, ser jeg på "Jersy Babes", et utrolig rørende program. Kjenner tårene presser på. Har spist middag, og støvsugd OG vasket badet! Så nå i fem tia, skal jeg ned ti flekkefjord med renate, må ha et par småting de IKKE har på moi. Så det blir jo kooselig! Siden Flekkefjord er veldig lite, er det vel sånn bare en butikk til å handle klær som ikke er for gamle damer på, og det er Cubus. Så får se om jeg finner noe der. Ellers skal jeg i nermeste fremtid til kvadrat med mamma! Har fått måndeslønn inn på konto nå så shopping blir det ikke lite av!outfit liksom. Topp fra BikBok!

 

Hva skal du idag ?

dag 7; et bilde av sminken din

Oi, merker at jeg liksom hopper litt i dagene her.. jaja.. :)
deler det liksom opp i fire deler: Anskt, øyne, lepper og koster! Såå.. here you go!

 

ANSIKT:Solpudder fra Bobbi brown, foundation fra Mabeline, blush fra loreal Paris.trublend minerals bronzer fra Covergirl, Trublend minerals fra Covergirl, concealer fra Greanpeople, To mineralpuddere fra bareminerals.

 

ØYNE:


Svart øyenskygge fra loreal paris, Mascara fra Bobbi Brown, mascara fra maxfactor, naturell øyenskygge fra Mac,
Eyeliner fra Bobbi brown, Vippetang fra HogM

 

LEPPER:

 


haha, masse!  leppestifta fra isadora, lipgloss fra bobbi brown

 

KOSTER:

 

 

 covergirl, the body shop, bareMinerales, GloMinerals, bobbi brown,GloMinerals, spania

 

-Hva syns du ?