juli 2011

Just pictures; USA (the first week)

Vil også si at jeg sender alle varme tanker til alle som har mistet noen, enten på utøya eller i bomben. Var i sjokk da jeg fikk vite at noen hade bombet oslo, og at nesten 100 personer mistet livet den dagen. Følger med på vg.no hele tiden om noe nytt. Er sykt glad at de har fått tak i gjernings mannen. Hater han dypt, og ønsker han det verste. Han fortjener livstid i fengsel, og ikke bare 21 år. Om jeg hadde vært hjemme, hadde jeg ikke nølt med å stille opp i fakkeltog, og slikt. Kondolerer, og sendre som sagt varme tanker. 

Just chillin with Justin BieberHei alle Shammen ! Har det utrolig fint her i USA !! Har ikke vært så mye på macen, har derfor ikke blogget. Også fordi jeg ikke har fått tilgang til bilder, og det er ikke gøy å lese en blogg uten noen bilder.. Dette bildet er far Torsdag da vi var på Kjøpesenteret. Har hatt det utrolig gøy siden det! Imorgen skal vi på Tacoma mall, som ikke ligger så langt fra her. GLEDER deg !! Har også sånn ftr blitt sykt solbrent.. Isje braa.. haha. 

PS. Justin Bieber s parafyme lukter faktisk veldig godt !!


USA så langt

Er desverre ingen plass og stappe minnekortet mitt i i den SPLITTER NYE MAC"en !!!
jeppsi, det stemmer folkens, har kjøpt meg mac her ! Var superbillig, pluss at fyren som hjalp meg gav meg 100 dollar i rabatt pga jeg er student. Fantastisk. Uansett, til jeg får kjøpt meg kortleser så betyr det ingen bilder. Så sånn er det.
Men kan jo fortelle dere hva vi har gjort til nå, så kan bildene komme senere. På tirsdag chilla vi først med bassenget, så gikk vi på target, senere gikk vi ut og spiste, så gikk vi på festival. Onsdag var vi inne i Seattle hele dagen, hadde en tour med "the duck" og var på fotballkamp mellom Seattle sounders og Manchester United! Gutta mine fra england eide seffen, og vant 7-0. På torsdag, altså igår, var vi på et stort kjøpesenter. Idag tror jeg vi skal gå en plass å få manikyr, ellers chille. Er sinnsykt varmt idag. Imorgen skal vi ha "poolparty", med masse folk. Blir kjekt!

ENESTE BILDE JEG HAR PÅ MACEN !! 

Party in the USA

thumb's up for klart bilde. Wuhu!oyeah
halla! Livet er fantastisk her i USA! storkoser meg her ! Det var utrolig deili og komme fram til slektningene vi bor hos, herlige folk btw, og bare chille, bade i bassenget osv. Nu in this moment, er det trolig morgen i norge, mens klokka er fem her i Gig Harbor. Savner jo seffen min kjare katt som for oyeblikket blir overvaaket av farfar, og venner, men ellers har jeg det supert! Vi har vert paa target idag, skal senere paa en konsert, og imorgen tror jeg vi bare skal chille med bassenget. Har ogsp planlagt og kjope meg mac her, for det er mye billigere her en i norgem saa da kan dere regne med regelmessig blogginf fra torsdag. Snakkes da !

Fint i norge ?

off to USAjah, em, tenkte dette bilde passa lixom.... xDXD

Neeeeida! Her sitter jeg helt reiseklar, ferdi pakka! Dør etter å komme meg ned til USA gleder meg sinnsykt !! Flyet går fra amsterdam til seattle klokken 11, og med tidsforskjellen, vil det si at vi er framme i USA ca klokka tolv på dagen. SÅ det vil si at vi må stå opp ganske nok så tidlig i natt. 

snakkes i USA

Vinneren av ukens blogg !

Ja, da har jeg plukket ut denne ukens blogg ! Var kjempemange gode bidrag, og veldig mange fine blogger, men det var en jeg likte spesielt godt som fortjener og bli ukens blogg! 

Vinneren ble: http://lisiii.blogg.no/ ! En kjempesøt blogg, som virkelig fortjener et klikk innom seg!

 

Hva syns dere om ukens blogg ?

Ukens blogg

Legg igjen en kommertar med bloggadressen din ! Blir kåret imorgen eller på søndag.

- Vil Du bli ukens blogg ?

USA?

?

?

?


Sorry for dårlig kvalitet på bildene. De er fra når vi var i USA for to år siden. Og nå skal vi dit igjen om nesten bare en uke. SYKT ! Gleder meg noe helt vanvittig! Vi skal være der i to uker, så kommer til å blogge derfra. Skriver dette inlegget nå fordi det mest sansynlig ikke blir mere blogging før jeg er i USA. Skal være med Idunn på hytta denne uken, så må jeg pakke å slikt til helgen, så reiser jeg på mandagen.  Alstå på mandag er det en uke til. Så følg bloggingen min fra USA- Washington- Seattle (gig harbor) !!

Skal du følge meg i USA ? ;-)

Cupcakes?

?

Fikk av en eller annen grunn utrolig lyst til å bake idag ! Men siden jeg er en smule lat, ble det ferdigpakke med cupcakes. Veldig gode forresten ! Ellers venter jeg på Idunn, vi skal sove i telt i natt. Digg ! Så er det jo mindre en to uker igjenn til vi reiser til USA !! G-L-E-D-E-R meg kjempemye!. 

Skal du reise til utlandet i ferien ?


Sol !!
Heihei ! Idag var det dødsvarmt her! Hele 28 grader i skyggen. Har ikke fått blogget i helga, fordi jeg har vært med Idunn på hytta. Hadde en herlig helg med kule folk. og mye latter. Må også nevne at jeg fikk TO makrell. TO dere TO. Idunn var hos meg idag, og skal komme til meg imorgen også for å sove i telt. 

Hva har du gjort i helgen ?