juni 2011

Outfit- 29/6-11 Vg lista top 20Hva syns du ?

The plan of today

Er seriøst avhengi. Skal såå kjøpe sesong to imorgen. Da skal jeg som sagt på VG lista top 20 i stavanger med noen jenter. Gleder meg !! Håper bare det ikke begynner å regne. De har jo meldt det, men stoler IKKE på værmeldingen nå for tiden. De meldte jo sol idag, men her har det lynet og tordnet i hele dag. Så jeg har hatt frustrerte fruer maraton i hele dag, og planlegger å ha det dagen ut .. :)

Har du sett frustrerte fruer ?


"If cats could talk, they wouldn't"Min nydelige katt! Forresten, så regner det ute, tordner og lyner. Huff huff, håper virkelig det blir bedre til vi skal på vg lista i stavanger. Kommer også inlegg senere idag.

Hva syns du om bildene ?

Herlig dag med Idunn !
De hadde jo egentlig meldt regn og skyete idag, men det slo ganske feil! Ble kjempevarmt i dag, nesten 30 grader på verandaen. Vi har vært ute i hele dag + sett litt på frustrerte fruer. Forresten så beklager jeg at jeg ikke har blogget på litt, har vært hos mormor og morfar, har hatt mitt nydelige søskenbarn Kristina på besøk, og vært med Idunn Victoria. Sommerferien er offisielt startet for meg ! Så skal det vist bli kjempefint til helgen også.

Er det fint vær hos deg ?

The reason..

Grunnen for at jeg ikke har blogget, er rett og slett fordi jeg har vært i bursdag, så sov jeg hos Idunn.
Skal være med henne imorgen også, og skal i enda en bursdag, men det kommer skikkelig innlegg imorgen.

blir ikke bilde til dette innlegget.

-Lena

spørsmålsrundeHuff, føler at det bare blir naturbilder her.... BARE VENT ! 
haha.. Skal ha en spørrerunde, så Ask me !

Hva lurer du på ?

 

"Nature does not hurry, yet everything is accomplished."Igår var jeg først på skolen, så på hytta, så hadde jeg "photoshot med Renate. Hadde en kjempefin dag ! 
Idag skal meg og Renate vaske bilen til pappaen hennes.. Kult. Ellers er det jo siste skoledag imorgen før ferie ! Digg ! Blir sykt deilig med sommerferie nå.. Også skal jeg jo til USA om bare en måned !! Gleder meg sykt!

-Hva skal du i sommerferien ?

-Lena 

"The summer night is like a perfection of thought"


Hva syns du om bildene ?

-Lena

Antrekk, outfit, Kleidung;
bukse: zara // body: bik bok // topp: bik bok

Har ikke blogget før idag, rett og slett fordi jeg ikke har vært hjemme ! Idag har jeg først vært på skolen, så ble jeg m ed renate som skulle følge broren hennes på svømming. Ellers idag skal jeg "chille", spise "Ben & jerrys" og se frustrerte fruuer ♥ Åja, forresten så løy jeg litt igår. Heder kommer imorgen fordi meg og Renate ikke kunne ha photoshot idag, så det blir heller imorgen. Lover! 

hva syns du om bildene ?

-Lena

"Let the rain kiss you. Let the rain beat upon your head with silver liquid drops. Let the rain sing you a lullaby."

//foto: Privat - Nikon 3100 //foto: Privat- Nikon 3100

//foto: privat- NIkon 3100


Er blitt mye bedre i form, noe som er veldig bra. Elsker å ha en slik dag der jeg bare slapper av, og ikke går ut. 
Så da gjorde det ikke så mye at det regnet idag. Egentlig passet det fint, for om det hadde vert sol, hadde jeg vel tvingt meg selv ut.. Nå ser ikke været så bra ut i fremtiden, men vi får vertfall noen fine dager fremmover her på moi. Header kommer forresten i morgen, eller på onsdag.

hvordan er været hos deg ?

-Lena "When love is not madness, it is not love."

 Føler meg ikke helt pigg idag, så kommer ikke til å gå noe særlig ut. Var syk igår også, så håper bare jeg blir frisk til imorgen. Vil gå de siste fire dagene nå. Så håper jeg bare å få gode karakterer i karakterboka. Og etter det er det sommerferie !! Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg ! Håper bare været holder. Skal få prøvd å lage en header til idag, men lover ingenting helt sikkert. 

-Lena

Ny blogg

Hei hei!

Når jeg skriver at  jeg har fått meg "NY blogg", vil det si at jeg har hatt en fra før av. I nesten to år. Så jeg er ingen nybegynner i blogverdenen, og vet hvordan ting fungerer. Min gamle blogg http://lenapena1.blogg.no
kommer jeg ikke til og slette, men kommer trolig til å slutte å blogge på den. Så jeg begynner på nytt, og håper det vil bli kjempebra. Med lesere, og kansje en kommentar eller to iblant. Og at jeg er flink til og blogge så klart! Håper at de gamle følgerene mine fortsetter og følge meg, og at noen nye kansje kommer til.

blir ikke bilde til dette inlegget

- Lena