april 2012

Right now

Elsker den følelsen av å være nydusjet, sitte i pysjamasen og se Tv med familien. Kvalitetstid♥ Denne uka blir bare stress. Matte og norskprøve, 2 prosjekter, må kjøpe konfgaver, lage bordkort, fotografering, osv. Jaja, ikke noe man kan gjøre med det. Skal ha uttak til tinestafetten imorgen, vurderer å baile hele greia. Kommer garantert ikke med uansett.. Har så dårlig kondis at det er trist. Trener en gang i uka, men det er absolutt ikke nok.

Confidence

Har tenkt lenge på og blogge om dette temaet. Grunnen? Er ikke helt sikker. Kanskje fordi jeg ikke har så mye av det selv. Fordi jeg ser andre jenter som ikke har det. Fordi man egentlig ikke har det så bra med seg selv visst man ikke syns man selv er ok. Jeg tror at det kanskje har noe med at vi sammenlikner oss selv med andre hele tiden. Jeg mener, hadde alle vært like hadde vel alle vært fornøgde. Men slik er det ikke. Det vil alltid være noen som du syns er penere en deg. Tynnere en deg. Smartere en deg. Morsommere enn deg. Sånn er det bare. Det handler bare om hvordan man velger å se det selv. Man kan velge å tenke: Oi, hun var pen. penere enn meg. Også føle seg stygg etterpå. Eller man kan tenke: Hun var pen. Men det er jeg også. Men her tror jeg ikke det er mange som gjør den sistevalgte. Jeg gjør ikke det selv heller. Selv om jeg skulle ønske det.

Vakker-drama-jenter-utrygghet-sjalu-favim.com-215094_large_large

 

Du er deg selv. Du er unik. Ingen er som deg. Men slik er det jo for alle? Jeg er unik, og det er alle andre også. Så da er jeg vel ikke så unik som jeg trodde. Eller?
Ingen er helt like, men vi er egentlig ganske like også. Og forskjellige. Men alle har en ting til felles: Ingen er stygge. Ingen fortjener å bli kalt stygg. Men jeg tror ikkke folk tenker på konsekvensene av å kalle andre feit, stygg, dum, osv. Ord smelter seg inn i hjernen våres, for å bli. Og vi tror på det. Men det verste? Vi godtar det. Sier ingenting. Ler det bort. Later som ingenting. Og når vi kommer hjem, kommer tårene. De triste, ensomme tårene som vi bare kan gråte når vi er helt, helt alene. Og så kommer vi på skolen neste dag, og later som ingenting har skjedd. Selv om du føler deg helt forferdelig, så viser du det ikke. Halo, du må ikke la noen tro at du bryr deg. Selv om du egentlig gjør det.

1360195-8-1335009092180_large

Egentlig, er vi alle vakre. Nydelige, På vår egen spesielle måte. Vi ser det ikke bare selv. Hva vi ser i speilet hver dag, er ikke alltid nødvendigvis det alle andre ser. Du ser ikke de gode kvalitetene ved deg selv, du ser de negative. De som kanskje ikke er på topp. Jeg tror egentlig det er problemet våres. At vi bruker så mye tid på å fokusere på de dårlige tingene, at vi helt glemmer de gode. Vi glemmer å elske oss selv, rett og slett. Vi ser på toppbloggere som sophieelise og tcmn. Hvor tynne og pene de er. Hvor perfekt livene deres er. Det vi kanskje ikke tenker på, er alt bak. Alt bak alle bildene, og tekstene. Vi ønsker vi var som dem. Men hadde ting blitt bedre om vi bare hadde hatt den magen, eller de øynene ? Hadde du vært en lykkelig person? Jeg tror at man ikke er 100% lykkelig om man ikke elsker seg selv. Ikke det av vi skal gå rundt å skryte om hvor pene og deilige vi er, men at vi har det bra med oss selv. At man kan se seg selv i speilet og tenke at øynene dine faktisk er ganske fine. Eller at håret ditt faktisk er ganske blangt og fint. Småting, som gjør hverdagen lettere. At neste gang noen kommer med en krass kommentar, så kan man faktisk klare å tenke det omvendte. Og at den personen ikke har det så bra med seg selv, og trenger å rakke ned på andre for å føle seg bedre. Man kan jo aldri vite. Og husk- Du er nydelig. Og du vet aldri hvem som har sagt "åå, jeg ønsker jeg var som henne" om deg.

916865-10-1326642990204_large

-Lena

When you cry, it's not because you're weak, it's because you've been strong for too long.

 

  

Hey you. Er overhodet ikke fornøgd med designet, men det får duge til jeg gidder å bruke mer tid på design. Og det gjør jeg ikke nå. Kanskje imorgen, vi får se. Hadde en koselig kveld igår med Idunn. Var med henne litt idag også, måå gjentas:) Åja, forresten, er så lei av at denne bloggen blir en sånn hverdagsblogg. Syns sånne blogger er kjedelige i lengden, og føler denne bloggen absolutt er en sånn blogg. I will cange it. Går uten sminke idag, kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker det. Gleder med til den dagen jeg får nok selvtillit til og slutte med sminke. Ikke det at selvtillitten min er på bunn, men den er ikke på topp heller.

 

 

-lena