februar 2012

Be the reason why she smiles, not the reason for her tearsHeiiiiii (:

God dag kjære vennnner ! Ville bare informere dere om at jeg spiser sjokolade nu in this moment! Har sett alle episodene av kollektivet nå, så sånn sett er livet mitt over fram til fredag. Daaa skal jeg også se glee med verdens beste Idunn Victoriaa♥ Så ser fram til helgen! :) Idag skulle jeg egentlig trene med renate, men tror hun feiger ut. Håper ikke det, for jeg MÅ virkelig begynne å trene. Vil ikke ende opp med ølmage eller feite lår. Noe som kommer til å skje gradvis, om jeg ikke får raua i gir. Derfor er det nettopp dette jeg skal prøve på. Tror det kommer til å gå bra. Eller ikke... heheeee. Morsomt, jeg vet!

Har vært på konf undervisning idag, og på torsdag skal jeg sannsyligvis jobbe. Imorgen vet jeg ikke, finner sikkert på noe med Lise eller Renate! Men nåå skal jeg game tetris, så snakkes !
- Lenae

Yo

SNØEN ER BORTE! jeg er øverlykkerlig. Er så lei snø nå. Leengter etter sommer. Sol. Brunfarge. Shorts. Bading. Ferie. Desverre for meg er det bare februar. OKEI. 

Idag har jeg vært på jobb. Ja, det var egentlig alt. Interesant. Meen senere kommer Helene og Renate og overnatter ♥ 
blir koos! Ellers har jeg vært i stavanger. Også fikk jeg verdensbeste parafyme av mamma ! Elsker den! Okei dette inlegget ble teit, men det er bedre enn ingenting. Planlegger å lage et skikkelig inlegg senere. SÅ STAY TUNED LIXXXMMMMM :*::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:' okei. Hade

Legger inn et stygt og gammelt bilde som passe fint til inlegget. Hade2


 

Bollesøndag

 

Ja, jeg er veldig pen idag. Har verken sminket eller ordnet meg på håret. Går rundt i joggebukse og en genser. Pent. Dagen idaghar blitt brukt til tetris, rydding og pakking. Har også sett filmen "500 days of summer". Verdens søteste ! Vi reiser imorgen kl halv 7, så vi snakkkes kanskje imorgen kveld! Gleeder meg! Har ikke vær på hovden på år, så det blir kjekt! Okei, vurderer sterk og ta bort bildet av meg, kommer til å angre på at jeg i det heletatt legger det ut.... Men jaja. Søte folk bryr seg ikke om det vetttu! Ellller vil jeg bare ønske alle en god søndag, så snakkes vi!

-lenaa

heihaloja

Hei. VIl bare si at jeg har tatt pause uten å si ifra... På sånn en måned. haha! Utrolig så mye som kan skje på en måned egentlig! Denne måneden har bestått av oppturer, og nedtuter. Nå er jeg egentlig på midten kan man vel si.Har fått noen, mistet noen, og funnet ut ting som jeg absolutt ikke hadde trodd. Noen venner har sviktet, og noen har vært grunnen til at jeg har stått opp om morgenen. Slikt. Ja, du vet. Skal ikke gå så mye inn på det, men ja. 

Nå er det jo vinterferie, en fin anledning til å starte å blogge igjen. Sier ikke at det kommer inlegg hver dag, men skal prøve. Igår var jeg forever alone, og satser vel på å være det idag også. Bestejentene mine, lise og henriette skal reise til hovden idag, og andre er ikke hjemme. Men jeg har jo big bang theory, ostepop og artige, så det går nok fint. Ellers kan jeg jo vært så desperat at jeg går inn på chatroulette alene. Tuller. Håper ikke dere tror sånt om meg. Litt langt inlegg, men ja, bedre en ingenting ! På mandag reiser eg til hovden sammen meg familien, håper på å møte på Lise og henriettek, og ellers masse kjekke gutter. Har selfølgelig greid og søle vann på maccen, så får vel stjele PCen til Thomas eller mamma når vi skal opp. Ellers i vinterferien skal jeg chilllle, se masse film, og være med jentene<3

 

 Har nesten ikke tatt noen bilder, rett og slett fordi eg er stygg på bilder. Å sier ikke dette fordi jeg vil ha kommentarer som: Åååååå, nei du er ikke sygg, du er pen<3333 Kommentere min blogg?? <33:*:*

lover. Snakkes!

-Lenapenalixm