Juni 2011

Syk

Har vært syk i hele dag, noe som er grunnen til null blogging. Er også klar over at headeren er dritstygg fordi den er dårlig redigert. Har ingen nydelige bilder av meg selv, fordi jeg er, ja, syk. Imorgen skal jeg med kvadrat med lise, thomas of fredrik ! Blir koos :-) Så da kommer det sannsynligvis outfit imorgen fordi jeg er så snill <3333. okei.

Siden jeg ikke er så lekker just now, så kan dere få noen bilder som jeg tok når vi var ute på tur mer om dagen :-)

okei, den sauen elska meg. Måtte bare si det.
Prom dress

 
Uredigert/redigert

Kjolen jeg hadde på juleballet ! Idag har jeg hatt en fantastisk dag med de to beste jentene i verden <3
Tullet og ledd, slik som vi alltid gjør ! haha! Blogget ikke igår nei. Orket ikke. jeg er lat. Men vi snakkes imorgen, da får dere sannsynligvis et ordentlig bloggbilde av meg !

Inspiration
 We♥it


i wont let you go

 

Hallah

Peeen overskrift. Idag ble jeg tvangsvekket klokka halv ni (!!!!!). Var på jobb, og der var det endel å gjøre for å si det sånn. Resten av kvelden skal jeg bare chille med to filmer og ostepop, som er vel fortjent! Gadd ikkje ta på meg noe pent for bloggbilder, så daaa blir det jobbgenser !


Hva har du brukt dagen til ?

 

Today

Hei, kreativ overskrift. Er drittrøtt idag, så orker ikke sminke meg, eller gå ut. Pluss at det regner ute, noe som er skikkelig deprimerende. Har planlagt å bruke dagen på å lage et innlegg om mine nyttårsforsetter, se one tree hill og The big bang theory, også kom jo costume igår, pluss jeg kjøpte noen andre blader. Perfekt. Må ha en slik dag, med tanke på at vi begynner på skolen på tirsdag. YES. kødda. Dårlig humor. OK. Men kommer et innlegg senere idag, så stay tuned ! :-) Så snakkes vi !

Hva skal du idag ?

Happy new year !

Godt nyttår alle sammen! ♥ Har hatt et fantastsik 2011, og håper på et enda bedre 2012 ! Feiret nyttårsaften med to andre familier, en fra sandnes og en fra flekkefjord. Det har jeg gjort helt siden jeg var liten. Utrolig koselig ! Gadd ikke drasse på speirefleksen, men tok et par bilder med iphonen, og det er jo bedre en ingenting ! :-)

Hatt et fint år ?

PS. en av de vi er hos har blogg ! Besøk henne her ! :-)