everyday

Hallah

Peeen overskrift. Idag ble jeg tvangsvekket klokka halv ni (!!!!!). Var på jobb, og der var det endel å gjøre for å si det sånn. Resten av kvelden skal jeg bare chille med to filmer og ostepop, som er vel fortjent! Gadd ikkje ta på meg noe pent for bloggbilder, så daaa blir det jobbgenser !


Hva har du brukt dagen til ?

 

Today

Hei, kreativ overskrift. Er drittrøtt idag, så orker ikke sminke meg, eller gå ut. Pluss at det regner ute, noe som er skikkelig deprimerende. Har planlagt å bruke dagen på å lage et innlegg om mine nyttårsforsetter, se one tree hill og The big bang theory, også kom jo costume igår, pluss jeg kjøpte noen andre blader. Perfekt. Må ha en slik dag, med tanke på at vi begynner på skolen på tirsdag. YES. kødda. Dårlig humor. OK. Men kommer et innlegg senere idag, så stay tuned ! :-) Så snakkes vi !

Hva skal du idag ?

i love you

Har vært med Lise i dag, vi var på mega, masserte hverandre og så film. Nå skal jeg på natt turnering i nor dan hallen meg jentene, blir koos :-)

Ha en fin kveld !

Tusen dråper regn

Åhr, hadde helt forferdelig vondt i magen når jeg stod opp, og har det ennå selv om jeg har tatt tablett etter tablett. Av og til virker det enklere og være gutt. Nå sitter jeg på Sola hos mormor og morfar sammen me my familiy, og vi skal til kvadrat snart. Kan ikke vente med og komme dit, trenger virkelig noe nytt !! Drikker også verdens beste smoothie som mormor har laget til meg, bortsett fra mensesmerter, så er livet herlig !

Ha en fin dag !

I love you like a love song babyHei, tok en uventet bloggpause, har skrevet rapport hele dennen uka! Er heldigvis ferdig nå, så nå blir det blogging hver dag igjen♥ Har ikke gjort så mye denne uka, bortsett fra et frisørbesøk og diverse, ble kjempefornøgd ! Renate kommer senere, blir kooooos :-) Så får jeg lønn og månedspenger idag, jippi ! Tror jeg starter med og bruke dem i morgen, tror jeg skal kjøpe en hårkur elns hos frisøren imorgen :) 

Hatt en fin dag ?

I love you

Har vært med Renate, tatt bilder, ledd mye og sminket oss! Resultat av bilder kommer senere!

Naturfag kosNok en gang er photobooth min venn<3
Idag har det egentlig ikke skjedd noe så altfor spenndende egentlig.. Rydda litt i klærne mine, øvde til matteprøve, så fikk jeg besøk av Renate, og da ble det øving til narurfagsprøven som vi har på torsdag! Stoffer, molekyler, gasser, karbondeoksyd, periodesystem svirrer rundt i hodet mitt! Vi har om kjemiske stoffer, DRITKJEDELIG. Torr seriøst man kan bli gal i hodet av sånn.. Imorgen blir det mer øving, og kanskje en tur for å ta sol i dette drittværet.


Har du mange prøver nå for tiden ?

Ich liebe nicht montags!

Topp fra USA, smykke fra GinaTricot og bukse fra BikBok.

Tysken min suger som dere sikkert ser, men så forstår dere vel hva jeg mener. Hater virkelig mandager! Skoledagen går treigt, og det er ikke akkuratt den beste følelsen og stå opp klokka sju igjenn. Idag skal jeg først på piano, så skal vi til hytta for å feire bursdagen til onkelen min! Så det blir kjekt! Og på torsdag skal meg, mamma og Thomas til kvadrat! Trenger virkelig nye klær, er så sykt lei av mine! Også på fredag skal jeg i buursdag til min søte Lene Mari♥

Liker du mandager ?

Stress!Legger ut dette sjarmerendes bildet av meg, Renate og Wibeche♥, siden jeg ikke ser ut akkuratt nå.. hehe.
Nå sitter jeg utmattet i sofaen og ser på blanke ark. Etter en hel dag på skolen, bar det rett på jobb. Har ikke vært hjemme idag, siden jeg kom in døra for en time siden. Nå chiller jeg på sofaen, skal snart ta meg en dusj, så hoppe i seng!

 

Hva har du gjort idag ?