Blogg

Want summer

 

Bilder overfra fra sommeren 2012. Beste sommeren på leenge. Håper sommeren 2013 blir enda bedre.

Flink pike

 

 

 

Heeei! Dagen idag vært helt fantastisk! Gjorde først noen lekser når jeg kom hjem, så gikk jeg for og trene og ta sol med renate. Når vi kom hjem lagde vi oss kylling med wok og ris, utrolig godt! (Og ikke minst sunt, hehe). Har bestemt meg for og ikke la junkfood ta over livet mitt, men være sunn og frisk istedenfor. Aner ikke hvor lenge denne nye sunne versjonen av meg kommer til å vare, men la oss hååpe det blir en stund! Føler meg alltid så vel etter en treningsøkt, det er den desidert beste følelsen i verden!  Merker også hvordan jeg føler meg mye bedre ved å spise ordentlige sunne måltid isteden for og småspise sjokolade og chips hele dagen. Ikke missforså, jeg eeeelsker junkfood, sjokolade, snop, chips og det meste av de tingene som er usunt, men noen ganger må man ofre litt. Skal aldri slutte med det, men prøve og la det være noe jeg spiser bare i helgene.Mens vi spiste så vi også veeerdens søteste film, nemlig "Perks of beeing a wallflower". Beste filmen på leenge, og Logan Lerman er jo ikke helt feil og se på heller da hehe. Anbefales virkelig!

Haha, må forresten le av meg selv på det første bildet, Har absolutt nesten INGEN muskler, men armene har iallefall forbedret seg fra de to pinnene de var før. hehhehehhe:)

Where the angels sleep

 


 

Hints of my room
 

Hva syns du?:)

Today

Hei. Skoledagen idag var utroolig chill, tre første timene med forberedelse til Norskprøve, også musikk og naturfag forsøk. Utrolig koselig og treffe alle igjen, selv om det var tungt og forlate senga i dagtidlig. Idag skal jeg ha en produktiv dag, skal nemlig skrive på norskprosjektet. I HELE fuckings dag. Burde serriøst fått en medalje. Har lagd meg brownies da, i et håp om at skrivingen blir litt bedre da. Håper jeg kan bli ferdig til onsdag ivertfall, for selvfølgelig har vi RLE prøve på fredag også. Love my life<333333

 
dagens antrekk btw heheheh

Håper for din egen del din dag blir bedre enn min!:-)

-lenis

Sunday

God morgen! Var helt fantastisk og våkne til sol i dag også. Og sju plussgrader! Fikk nesten hjerteinfarkt da jeg gikk forbi termometeret. Har nesten vært sol hele vinterferien, så vi var veldig heldige med været. Imorgen er det tilbake til skolebenken, og for å være ærlig så skal det bli litt godt også. Gå inn i vanlige rutiner igjen. Også er det jo ikke så lenge til påskeferien heller, hehe. Er det noe jeg er flink i så er det og telle ned til ferier. Idag er planen og jobbe med et norskprosjekt som skal leveres neste uke. Har hatt over en månede på oss, så burde egentlig begynt før, men neida. Så skal jeg belønne meg selv med Cougar town og sjokolade etterpå. Hadde en utrolig koselig kveld igår, med de beste jentene og film! 

Ha en fin søndag!:-)

 
Born for this

 

 

 

Bytur

Nytt deksel bby. Som jeg forresten allerede har ødelagt litt, eheh..

mmmmmm

on tha traaaain bby

Hadde en svær koselig tur sammen med beste lise ♥ Cafe, shopping, latterkrampe og kinamaat! Mååå gjentas! Imorgen skal jeg slikke sool, og bli brun til lunden som er på torsdag! Gleeder meg!
Nu in this moment sitter jeg med lise ved min side, vi ser Hos martin og planlegger og sette oss i boblebaadet etterpå!

-lenaa

Nytt design

Ble ganske fornøgd! Creds til Lise som hjalp meg!:-))

- Hva syns du?

Mandal

¨

 

 

¨

 

Hadde tre veldig fine dager på hytta til søskenbarna våres! Hadde sol og varmt alle dagene, fantastisk! Vi spilte monopol, kjørte båt, fisket, spilte kubbe, fotball, hoppet på trampoline, osv. Utrolig koselig! På torsdag kom Hele slekta på tante sin side (Ikke i slekt med meg) for og feire kristina sin bursdag! 30 stk, stooor familie, haha. Ble kjent med noen kule og svært kjekke folk, blant annet Simen, Petter og Inge.

Nå er jeg hjemme igjen, og selvfølgelig regner det. Moi vettdu. Senere skal jeg mest sannsynlig møte en veninne, og ellers slappe av. Håper på fint væær den siste delen av sommerferien. Ivertfall til Lunden!

 

Right now

Elsker den følelsen av å være nydusjet, sitte i pysjamasen og se Tv med familien. Kvalitetstid♥ Denne uka blir bare stress. Matte og norskprøve, 2 prosjekter, må kjøpe konfgaver, lage bordkort, fotografering, osv. Jaja, ikke noe man kan gjøre med det. Skal ha uttak til tinestafetten imorgen, vurderer å baile hele greia. Kommer garantert ikke med uansett.. Har så dårlig kondis at det er trist. Trener en gang i uka, men det er absolutt ikke nok.

Confidence

Har tenkt lenge på og blogge om dette temaet. Grunnen? Er ikke helt sikker. Kanskje fordi jeg ikke har så mye av det selv. Fordi jeg ser andre jenter som ikke har det. Fordi man egentlig ikke har det så bra med seg selv visst man ikke syns man selv er ok. Jeg tror at det kanskje har noe med at vi sammenlikner oss selv med andre hele tiden. Jeg mener, hadde alle vært like hadde vel alle vært fornøgde. Men slik er det ikke. Det vil alltid være noen som du syns er penere en deg. Tynnere en deg. Smartere en deg. Morsommere enn deg. Sånn er det bare. Det handler bare om hvordan man velger å se det selv. Man kan velge å tenke: Oi, hun var pen. penere enn meg. Også føle seg stygg etterpå. Eller man kan tenke: Hun var pen. Men det er jeg også. Men her tror jeg ikke det er mange som gjør den sistevalgte. Jeg gjør ikke det selv heller. Selv om jeg skulle ønske det.

Vakker-drama-jenter-utrygghet-sjalu-favim.com-215094_large_large

 

Du er deg selv. Du er unik. Ingen er som deg. Men slik er det jo for alle? Jeg er unik, og det er alle andre også. Så da er jeg vel ikke så unik som jeg trodde. Eller?
Ingen er helt like, men vi er egentlig ganske like også. Og forskjellige. Men alle har en ting til felles: Ingen er stygge. Ingen fortjener å bli kalt stygg. Men jeg tror ikkke folk tenker på konsekvensene av å kalle andre feit, stygg, dum, osv. Ord smelter seg inn i hjernen våres, for å bli. Og vi tror på det. Men det verste? Vi godtar det. Sier ingenting. Ler det bort. Later som ingenting. Og når vi kommer hjem, kommer tårene. De triste, ensomme tårene som vi bare kan gråte når vi er helt, helt alene. Og så kommer vi på skolen neste dag, og later som ingenting har skjedd. Selv om du føler deg helt forferdelig, så viser du det ikke. Halo, du må ikke la noen tro at du bryr deg. Selv om du egentlig gjør det.

1360195-8-1335009092180_large

Egentlig, er vi alle vakre. Nydelige, På vår egen spesielle måte. Vi ser det ikke bare selv. Hva vi ser i speilet hver dag, er ikke alltid nødvendigvis det alle andre ser. Du ser ikke de gode kvalitetene ved deg selv, du ser de negative. De som kanskje ikke er på topp. Jeg tror egentlig det er problemet våres. At vi bruker så mye tid på å fokusere på de dårlige tingene, at vi helt glemmer de gode. Vi glemmer å elske oss selv, rett og slett. Vi ser på toppbloggere som sophieelise og tcmn. Hvor tynne og pene de er. Hvor perfekt livene deres er. Det vi kanskje ikke tenker på, er alt bak. Alt bak alle bildene, og tekstene. Vi ønsker vi var som dem. Men hadde ting blitt bedre om vi bare hadde hatt den magen, eller de øynene ? Hadde du vært en lykkelig person? Jeg tror at man ikke er 100% lykkelig om man ikke elsker seg selv. Ikke det av vi skal gå rundt å skryte om hvor pene og deilige vi er, men at vi har det bra med oss selv. At man kan se seg selv i speilet og tenke at øynene dine faktisk er ganske fine. Eller at håret ditt faktisk er ganske blangt og fint. Småting, som gjør hverdagen lettere. At neste gang noen kommer med en krass kommentar, så kan man faktisk klare å tenke det omvendte. Og at den personen ikke har det så bra med seg selv, og trenger å rakke ned på andre for å føle seg bedre. Man kan jo aldri vite. Og husk- Du er nydelig. Og du vet aldri hvem som har sagt "åå, jeg ønsker jeg var som henne" om deg.

916865-10-1326642990204_large

-Lena

When you cry, it's not because you're weak, it's because you've been strong for too long.

 

  

Hey you. Er overhodet ikke fornøgd med designet, men det får duge til jeg gidder å bruke mer tid på design. Og det gjør jeg ikke nå. Kanskje imorgen, vi får se. Hadde en koselig kveld igår med Idunn. Var med henne litt idag også, måå gjentas:) Åja, forresten, er så lei av at denne bloggen blir en sånn hverdagsblogg. Syns sånne blogger er kjedelige i lengden, og føler denne bloggen absolutt er en sånn blogg. I will cange it. Går uten sminke idag, kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker det. Gleder med til den dagen jeg får nok selvtillit til og slutte med sminke. Ikke det at selvtillitten min er på bunn, men den er ikke på topp heller.

 

 

-lenaSlalom med de beste

Var på Tjørholmfjellet på skolen idag, elsker når det skjer. Og få gjøre det beste med de beste i skoletiden. Fantastisk! Føre var ikke på topp, men det begynner jo å bli vår, så regnet vel med det! Ellers kjenner jeg at det absolutt går mot bedre tider, og livet er digg. Vår og sommer er rett rundt hjørnet, og har en følelse av at sommeren 2012 skal bli bra. Skal definitivt jobbe med selvtilitten slik at jeg kan gå rundt i bikini og magetopper. Og trene. Masse. 
Er enda litt snufsen, men tror det begynner å gi seg. Imorgen SKAL jeg poste outfit FØR jeg går på skolen. Er fast bestemt. Åja, sånn PS. søk på "jared and savannah" på youtube, og du vil føle deg enda mer forever alone enn du allerede er. Trodde ikke det var mulig. Men okei. Snakkes imorgentidlig !

 

Jeg er hun til venstre. Bare sånn in case dere lurte liksom

Be the reason why she smiles, not the reason for her tearsHeiiiiii (:

God dag kjære vennnner ! Ville bare informere dere om at jeg spiser sjokolade nu in this moment! Har sett alle episodene av kollektivet nå, så sånn sett er livet mitt over fram til fredag. Daaa skal jeg også se glee med verdens beste Idunn Victoriaa♥ Så ser fram til helgen! :) Idag skulle jeg egentlig trene med renate, men tror hun feiger ut. Håper ikke det, for jeg MÅ virkelig begynne å trene. Vil ikke ende opp med ølmage eller feite lår. Noe som kommer til å skje gradvis, om jeg ikke får raua i gir. Derfor er det nettopp dette jeg skal prøve på. Tror det kommer til å gå bra. Eller ikke... heheeee. Morsomt, jeg vet!

Har vært på konf undervisning idag, og på torsdag skal jeg sannsyligvis jobbe. Imorgen vet jeg ikke, finner sikkert på noe med Lise eller Renate! Men nåå skal jeg game tetris, så snakkes !
- Lenae

Yo

SNØEN ER BORTE! jeg er øverlykkerlig. Er så lei snø nå. Leengter etter sommer. Sol. Brunfarge. Shorts. Bading. Ferie. Desverre for meg er det bare februar. OKEI. 

Idag har jeg vært på jobb. Ja, det var egentlig alt. Interesant. Meen senere kommer Helene og Renate og overnatter ♥ 
blir koos! Ellers har jeg vært i stavanger. Også fikk jeg verdensbeste parafyme av mamma ! Elsker den! Okei dette inlegget ble teit, men det er bedre enn ingenting. Planlegger å lage et skikkelig inlegg senere. SÅ STAY TUNED LIXXXMMMMM :*::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:' okei. Hade

Legger inn et stygt og gammelt bilde som passe fint til inlegget. Hade2


 

Bollesøndag

 

Ja, jeg er veldig pen idag. Har verken sminket eller ordnet meg på håret. Går rundt i joggebukse og en genser. Pent. Dagen idaghar blitt brukt til tetris, rydding og pakking. Har også sett filmen "500 days of summer". Verdens søteste ! Vi reiser imorgen kl halv 7, så vi snakkkes kanskje imorgen kveld! Gleeder meg! Har ikke vær på hovden på år, så det blir kjekt! Okei, vurderer sterk og ta bort bildet av meg, kommer til å angre på at jeg i det heletatt legger det ut.... Men jaja. Søte folk bryr seg ikke om det vetttu! Ellller vil jeg bare ønske alle en god søndag, så snakkes vi!

-lenaa

heihaloja

Hei. VIl bare si at jeg har tatt pause uten å si ifra... På sånn en måned. haha! Utrolig så mye som kan skje på en måned egentlig! Denne måneden har bestått av oppturer, og nedtuter. Nå er jeg egentlig på midten kan man vel si.Har fått noen, mistet noen, og funnet ut ting som jeg absolutt ikke hadde trodd. Noen venner har sviktet, og noen har vært grunnen til at jeg har stått opp om morgenen. Slikt. Ja, du vet. Skal ikke gå så mye inn på det, men ja. 

Nå er det jo vinterferie, en fin anledning til å starte å blogge igjen. Sier ikke at det kommer inlegg hver dag, men skal prøve. Igår var jeg forever alone, og satser vel på å være det idag også. Bestejentene mine, lise og henriette skal reise til hovden idag, og andre er ikke hjemme. Men jeg har jo big bang theory, ostepop og artige, så det går nok fint. Ellers kan jeg jo vært så desperat at jeg går inn på chatroulette alene. Tuller. Håper ikke dere tror sånt om meg. Litt langt inlegg, men ja, bedre en ingenting ! På mandag reiser eg til hovden sammen meg familien, håper på å møte på Lise og henriettek, og ellers masse kjekke gutter. Har selfølgelig greid og søle vann på maccen, så får vel stjele PCen til Thomas eller mamma når vi skal opp. Ellers i vinterferien skal jeg chilllle, se masse film, og være med jentene<3

 

 Har nesten ikke tatt noen bilder, rett og slett fordi eg er stygg på bilder. Å sier ikke dette fordi jeg vil ha kommentarer som: Åååååå, nei du er ikke sygg, du er pen<3333 Kommentere min blogg?? <33:*:*

lover. Snakkes!

-Lenapenalixm

Konkuranse!

Er med i en konkuranse hos miriam, som er kjempebra! Man kan vinne diverse ting, bla fra elf ! På bildet under ser du hva man kan vinne! Jeg syns det er utrolig fint av henne å ha denne konkuransen! :-)

 


Trykk her for å komme til konkuransen ! lykke til !:)

Juleball

Dagen idag kan man mildt si ikke har vært bra. En masse følelser, og masse rot. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne flytte. Langt vekk fra alt. Men man må vel bare lære seg og takle det, right? Dessuten har jeg verdens beste venner og familie, som jeg aldri kunne flyttet fra. Men det går nok bra! I dag har jeg sett to filmer med mamma, "the mysteries of manhattan," med verdens kjekkeste skuespiller! Og "the beaver," men sovna begge to, så fikk ikke sett hele av den siste. Nå er det egentlig et juleball til, men orker ikke gå.. OKEY nok tristhet. Man får dårlig humør av sånt!

I går var det juleball på skolen min, noe som va helt sykt bra! Gleder meg allerede til neste år! Tok med kameraet, men tok sånn fire bilder, hahah ! Men det var andre som tok bilder da ! Hadde en fantastisk kveld, som jeg ikke kommer til å glemme med det første !

Har dere hatt juleball i år ?

What doesn't kill us makes us stronger.

Begynner å blogge igjen !

dag 3; bakgrunsbilde på dataen din

ER fullt klar over at dag tre sier at man skal vise bakgrunnsbilde på mobilen også, men dropper det, fordi jeg ikke gidder å legge bildet fra mobilen over til Macen !
 

dag 1: Ti ting om deg selv

1. Jeg er egentlig ganske sjenert, og snakker ikke så mye med mindre jeg kjenner personen jeg snakker med

2. Jeg har egentlig krøller i håret mitt, men glatter det hver dag

3. Jeg har vært i USA to ganger

4. Favorittsporten min er basketball

5. Jeg har aldri hatt kjærste sånn på ordentlig.

6. Jeg er veldig kresen på gutter, men liker gutter med brune øyne og brunt/svart hår

7. Jeg er utrolig hårsår

8. Jeg mister temperamanget mitt kjempefort

9. Jeg elsker og synge

10. Elsker og shoppe!Stick that in your pipe, and smoke it! Neida, random glee, im a ninja. LOL

 

Julestemning

 Bakte pepperkaker og tente lys istad, koselig !

Gleder du deg til jul ?

20 days

Okey, jeg prøver dette for 20194 gang nå, klarer aldri og fullføre, men denne gangen SKAL jeg klare det !

♥ Dag 1 - Skriv 10 ting om deg selv

♥ Dag 2 - Bilder av det du kjøpte\bestillte sist.

♥ Dag 3 - Bakgrunns bildet på datan og mobilen din.

♥ Dag 4 - Et bilde av min håndskrift.

♥ Dag 5 Et bilde av telefonen min.

♥ Dag 6 - 1 eller flere sanger du ikke blir lei av

♥ Dag 7 - Drømme outfit.

♥ Dag 8 - Min favoritt bok akkurat nå 

♥ Dag 9 - Min favoritt blogg akkurat nå 

♥ Dag 10 - Min daglige sminke

♥ Dag 11 - Et program du er hektet på akkurat nå.

♥ Dag 12 - 6 fine blogger

♥ Dag 13 Del de 10 første sangene på din spotify liste

♥ Dag 14 - Dine favoritt tv serier.

♥ Dag 15 - En skuespiller du liker.

♥ Dag 16 - Nye sanger som du liker akkurat nå.

♥ Dag 17 Bilder av mine parfymer. 

♥ Dag 18 - 5 Ting jeg elsket da jeg var yngre.

♥ Dag 19 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

♥ Dag 20 - 3 fine ting som har skjedd de siste 20 dagene.

 

Pleier du å fullføre slike ?

Take me back


Spania 2011

11.11

Kjapt inlegg! Skal til stavanger idag, skal overnatte der til imorgen ! Så skal jeg til kvadrat på lørdag ! Akkuratt nå ser jeg på One tree hill, og planleger og gjøre det til vi skal gå ! Åja, så er det jo 11.11.2011 idag ! Kult, ja, jeg vet !

Hva skal du i helga ?

Vurdering av blogg !

 

Det var vanskelig og velge, men jeg kom til slutt fram til en blogg ! Sigridtheres !

en søt blogg, med fint design, enkel header, bra tekster og fine bilder ! Og hun oppdaterer ofte ! Jeg kommer definetivt til å klikke innom bloggen hennes mer, og håper dere gjør det samme! :)

(Har prøvd i en halvtime og legge over bildet til blogg.no, men det går ikke, beklager !)

blogg vurdering

Hei, har litt fritids, så kan like så godt ha en vurdering ! Skriv bloggen din i kommentarfeltet, og jeg velger en!
Vurderer alt,- fra headeren, designet, teksten, og bildene.  :-D MELD DEG PÅÅ!

Meld deg på i kommentarfeltet !

10.Ting jeg hater

JA, har fått inspirasjon fra en av mine favorittbloggere, fanny, og skal skrive et inlegg om hverdagslige ting som irriterer meg til døde!

1: Når det ikke er noe på TV. Doctor oz, twins, baywatch, osv. Hvem ser på det ??

2: Når lærere gir anmerkning uten å si ifra. Det er sinnsykt irriterendes, og aldri vite om man har noen eller ikke...

3. Når folk har en dårlig dag og er sure og lar det gå ut over andre. ER DU SUR SÅ HOLD KJEFT og hold det for deg selv.

4. når folk klager over at de har mensen. ER det mulig ?? ALLE jenter går igjenom det samme, Lær deg og leve med det, og slutt å syte!

5. Når folk har like klær som meg. HATER folk som hermer HATER det! Greit nok om en i kina har lik topp som meg, men om en i klassen ser at jeg har noen fine bukser og drar for og kjøpe HELT like. Greit nok at du ikke visste det, men når du kjøper 4362 like ting som meg, er grensen nådd.

6: Når folk banner i hvert andre ord de sier, og tror det er kult. GJETT HVA ?????? Det er ikke kult.

7: Når folk er bitchy mot deg på facebook, og later som ingenting har skjedd på skolen neste dag. Ikke så tøff i trynet nå ????

8. Når jeg begynner og fortelle en historie, og noen  avbryter meg og forteller det ferdig. JEG BEGYNTE, GTFO!!!

9. Når jeg skriver et blogginlegg og alt blir slettet.

10. Når jeg må springe til bussen for å rekke den. Jeg spriger som en gal, mens alle sitter klistrer til bussvinduet og stirrer på meg. Og når jeg går inn i bussen, glor alle på meg.


Noe du kjenner deg igjen i ?

 

Friends are relatives you make for yourself

Jeg er utrolig heldig som får ha deg som min bestevenn♥

noen bilder fra leirskolen 

 
hadde en fantastisk tur, som jeg aldri kommer til å glemme !

hva syns du om bildene ?

Shoes

Hva syns du ?

svar på spørrerunden- Del 2

kvorfor blogga du?:

Blogger fordi jeg syns det er gøy, og fordi dere gir meg søte kommentarer, og holder statestikken min oppe!

Hva vil du bli når du er ferdig å studere?

Vet igrunnen ikke helt! Psykolog, Advokat, Journalist, frisør/sminkør, redaktør. Noe sånnt.

hvorfor begynte du å blogge?
Alle gjorde det når jeg begynnte, for to år siden. Det var populært, så da hang jeg meg på trenden!
Fav. kjendis?:
Justin Biebeeerr♥ og Rihannna, ellers hører jeg på musikk fra andre artister, så liker ganske mange !

Fav. blogger?
oi, vanskelig spørsmål! Må nok bli martine !

kan du svare på vidioblogg?
Ehem, kanskje neste gang ! :)

hvor lenge har du blogget ?
2 år på en annen blogg, fem måneder på denne :)

Hva syntes du om spiseforstyrrelser?
En trist ting! Det at jenter får det for seg at de er tykke når de ikke er det, og sulter seg, eller kaster opp med vilje for og bli penere. Forferdelig, det sier litt om hvordan det kan være å være jente, som tar ting lett innpå seg. Har faktisk skrevet en stil om dette på skolen, som jeg fikk fem på. Kan godt legge ut et utdrag av den om dere vil :)

liker du JB , altså Justin Bieber ?
JA, ELSKER HAN ♥♥♥♥

Hva syntes du om coverse?
I love it! Har tre par, og elsker dem alle sammen! Kan godt lage et innlegg om converse !
Hvor mange skopar har du? hahah cx
13 :) haha, gikk nettopp ned å tellte skopar, dagens trim<3
Hvilket fag liker du på skolen?
Norsk, engelsk, mat og helse, kunst og håndtverk, musikk og tysk.

hvilke butikker liker du?
Bik Bok, Cubus, HogM, GinaTricot og Din sko
favoritt farge?
Rosa, Lilla og lyseblå
 
er du mye på shooping??

Liker du Bruno Mars?
Åja! Sangene hans er så søte, elsker alle sammen !

favorittprogram?

Fikk du svar på det du lurte på ?

God dag.

I HAVE NO TIME FOR BLOGGING! Neida, men joda. Har gått i ett de siste dagene, derfor har jeg ikke bloggget! Dere ser, min barndomsveninne fra stavanger, Tekla, har vært på Moi hele høstferien, og da ville jeg jo bruke tiden til å være med henne og Renate!! :) Har glemt bloggen litt, så tok meg en uventet bloggpause på fire dager. Idag skal jeg pakke til leir, reiser imorgen, og gleeder meg som en liten unge!!!!!

 
 

Elsker alle som leser denne bloggen, dere er best!♥

Tuesday

Hei, har ikke blogga idag, rett og slett fordi dagen min har vært ganske uintressang! Chilla hjemme, lagde muffins, var litt med lise, så kom renate og tekla opp, og de skal jeg være med imorgen !

fjortissaa<3

Har du innholdsrike dager i høstferien ?

Just pink it up!

Er med i en sykt kul konkuranse jeg syns du også burde bli med i ! Du kan blant annet vinne en drømmekveld, det Jan Thomas og x-teamet kommer hjem til deg, og sminker deg og dine veninner festmakeup, og gir tips! du og dine veninneer får også velge ut et antrekk fra moods og norway til en verdi av 1000 kroner! Det du må gjøre, er å skrive et inlegg om deg og dine veninner, og en gang dere gjorde noe kult isammen!

Jeg vil skrive om den kvelden hos Lene Mari, da hun feiret bursdagen sin! Det var en uforglemmelig kveld, som jeg kommer til å huske resten av livet mitt. Alle var nydelige, og hadde på seg kjempepene kjoler og sko, og alle hadde sminket seg pent:

Meg, Idunn, Lise, Lene mari, Helene, Renate og Henriette♥ Verdens beste jenter!

Vi spiste fantasktisk god mat:VI gikk inn i stua etterpå, der vi hadde en Quiz om Lene Mari som hadde bursdag!
Vi ble delt inn i tre lag, og vi fikk alle et sykt konkuranseinstingt:
konsentrert! Vi svarte på 17 spørsmål tror jeg, så gikk vi inn for å spise dessert:

Mammaen til lene Mari hadde dekkt på bordet sykt fint med sykt gode muffins, bla!
Siden temaet for kvelden var hollywood og film, skulle en oskar deles ut. Alle var veldig spente på hvem som fikk, og Lene Mari starter å lese:og kveldens første oskar gikk til.............................................

Henriette!!

Den neste gikk til Idunn!

Idunn holdt takketale.. :) Hun fikk oskaren for beste nykommer! (hun flyttet hit da vi skulle starte i sjuende)

neste oskar gikk til lise! Hun hadde jo IKKE forberedt seg, og hun sa at det og vinne, kom helt uventet. haha! Hun holdt en laaaaaang takketale der hun takket oldemoren sin.

den neste gikk til helene:


den neste til meg, så den siste til Renate! Det hele ble filmet, slik at vi kan huske øyeblikekt for alltid!
Det var mye latter, historier og koseligheter også. Det var en kveld vi sent kommer til å glemme, ivertfall jeg! Jeg er sykt glad i alle seks veninnene mine, og håper at vi er venner i laaaaaaaang tid fremmover!

Kjempegla i dere alle sammen♥

maxvinn

Gjett hvem som møtte kathrine Sørland idag ?

Vi! Jepps, to småjenter som bare skulle på Lindex, så støtte vi på Kathrine Sørland. Vi ble så starstruck at vi faktisk glemte å gå på Lindex.. haha :) Legg merke til at jeg er nesten like høy som henne! Neida, stakkar Renate.
Sorry for dårlig bilde kvalitet, Iphone 4 ever♥. Handlet maaaaasse, innkjøp kommer imorgen vist jeg gidder. Lat<3

Hva har du gjort idag ?

Gjett hvor vi er nå ?????!!??

Vi koser oss å har et nydelig måltid på mcDonalds, mens Renate griser. Helt normalt!

The most beautiful view is the one I share with you.Ha en fin lørdag!

Love is a game that two can play and both win

Heit naturlig!

 

Leirskole

Heeeeeeeeeyyyy! Er i sykt godt humør nå, aner ikke hvorfor.. Akkuratt nå ser jeg på "Jersey Babes"♥ Elsker Når Olivia sparker Tracy i hodet. Tracy fortjener det syykt, she¨s a BITCH! haha, okeey, er helt hekta.. Idag bakte vi pizza på skolen, og vår ble best som alltid. Var med Idunn hjem fra skolen, syklet hjem, spiste, rydda rommet og så TV. Imorgen er siste skoledag før  høstferie, fantastisk! Og etter høstferien reiser jeg på leirskole med klassen, og imorgen får vi vite hvem vi skal sove på rom med. Nåde lærerne mine om jeg ikke får sove på rom med de jeg vil. NÅDE DEM!! 

Skal, eller har du vært på leirskole med klassen din ?

monday

Jeg har ikke blogget siden forrige tirsdag faktisk! Ehhmm.. har faktisk ingen god grunn til å ikke ha blogget, det har liksom skjedd så masse, og har egentlg ikke hatt så lyst heller.. Men jeg kan jo gi dere en oppsummering om hva som har skjedd: Onsdag: hadde en sykt morsom rap i musikktimen! Var med renate tror jeg. Husker faktisk ikke helt!
Torsdag: hadde "spa" med lise og renate! var herlig! Vi vasket håret på hverandre, masserte og glatter hverandres hår. Etterpå, gikk vi på fotballkamp til guttene vååre, som spilte 4-4 mot tonstad! Fredag: Meg og jentene tok toget til egersund for å shoppe. Flinke meg greide selfølgelig og ta feil av togtidene hjem, og det endte med at vi måtte sitte en time på togstasjonen, for å så bli hentet! Lørdag: Var på jobb. På kvelden så jeg film hos meg med Erik, Lene Mari, Mili og Ægir. Søndag: Var i bursdag til min kjære farmor som ble 79 år! Så "American Pie" hos Erik sammen med han, Lene Mari og Renate. Idag skal jeg først ta meg en dusj, så skal jeg på foreldrekonferanse, så på piano. Så er det jo "Jersey babes" ikveld, og det kan man bare ikke gå glipp av!

Hva skal du idag ?


KlavierNok en gang er tysken min på topp! Hadde faktisk tysk prøve idag, men gikk ikke så bra.
Idag har dagen vært ganske grei, sprang 2,5 i gymmen idag, greide kravet! Så har jeg vært med lise, som dusjet håret mitt, og glattet det, og jeg lærte henne litt piano! Koos♥ Nå ser jeg "alabama moon" med min kjære bror, og etterpå skal jeg spise pita! 

Hva har du gjort idag ?

Auf deutsch

Skal øve til tysken sammen med Renate nå, så skal jeg på piano, så trene med renate!

Hva skal du idag ?

Hvilken header?

2 søte jenter har laget headere til meg, og nå klarer jeg ikke å bestemme meg!

ellerHvilken syns du ?

Høst

Liker du høst ?

svar på spørrerunden- del 1

- Hva liker du ved å blogge? Hmmm.. Tror kanskje det jeg liker best er søte lesere og komentarer! Liker jo også selve bloggingen, men hadde aldri gjort det om ikke det hadde vært for dere !

- Hva vil du oppnå med bloggen din? Ønsker egentlig ikke og oppnå noe spesielt. Klart, det å være på topplista hadde jo vært fint!

- favorittfag? Musikk, Engelsk, Tysk og mat og helse.

- Favoritt artist? Justin bieeeber?

- Hvilket kamera bruker du? I så fall ville du anbefale det?: Bruker Nikon D3100, og elsker det! Tar utrolig bra bilder, og filmer i HD! 

 

Noen bilder jeg har tatt med kameraet. Kjøpte det i Januar for egne penger.

Favoritt mat?: Taco, hjemmelagd pizza og alt pasta

Favoritt drikk? Cola Zero!

Favoritt sport?: Fotball! Spiller ikke på noe lag, men elsker og spille det for gøy!

Top 5 på din bloggliste? martine, Therese Charlotte, tuva, Erica, og Sophie ! Leser fler, men det kan jeg lage et innlegg om !

Dine tre beste venner? har mange gode venner som jeg står nærme til, men de jeg er meste med og har kjent lengst er Renate, Lene Mari og Lise !

Hobby ?: synger og spiller piano!

Favoritt navn, gutt og jente ? Linnea og Andreas
er du singel?: JAA !

Har du dyr? JA, har verdens beste katt?:

Litt bortskjemt, men best! <3

hvor mye penger bruker du i måneden?: Ca 1000 kroner

hvilke blogger leser du?: har svart på det over.

Hvor gammel er du? 14! Går i niende klasse, altså 97¨er.

hvor lenge har du blogget? i 2 år! ( Har blogget tidligere på en annen blogg)

beskriv drømme mannen din ? Kjekk, pen, snill, omtenksom, søt, bryr seg, kjerlig, høffelig, gentleman, er seg selv, har en bra personlighet, morsom, Ler av de dårlige vitsene mine!

Hadde jo heller ikke sagt nei til han her:

 

 

 

 

Lurer du på noe mer, er det bare å spørre i dette eller det forrige inlegget, så tar jeg det i del 2 ! :)

- Lena

dritt

har brukt en og en halv time på et innlegg til dere, men tror dere ikke at blogg.no bestemmer seg for å IKKE posete akkurett DET innlgget ?

Spørsmålsrunde!

 

Random bilde fra USA!

Kjører i gang spørsmålsrunde, spør meg om hva som helst! :)

- Hva lurer du på  ?

 

The weekend
?

Hva syns du om bildene ?

Buuursdag! (OUTFIT)Hey, kjapt innlegg! Er forresten ikke noe vakker på bildene over akkuratt, har nettop hatt bading...
Skal i bursdag om et par timeer GLEEEDER meg ! Har fått besøk av Renate, vi skal ordne oss, så drar vi til Lene Mari! Planleger og ta bilder som sikkert kommer på blogggggeeen !!

Hva skal du i kveld ?

off to kvadratSkoledagen føles alltid kort på torsdager, fordi vi har matlaging i de siste timene. Imorgen er det fredag, og bursdaag til verdens beste Lene Marii♥ Gleder meg vilt! Om ca ti minutter kjører vi til sandes, en liten tur til kvaadrat! Koos!

Hva skal du idag ?

Iphoneblogging!!

Akkuratt i dette øyeblikk, sitter jeg på hytta å holder på å sprekke ! Er så sykt mett, føler jeg har blitt ti kilo tyngre! Det skal visst være orkan på moi i kveld, så det blir nok frustrerte fruer:) har egentlig ikke så lyst til to timer gym i regnet imorgen tidlig, men må man, så må man.. Sykt dårlig bilde forresten, bildet er fra i sommer! Savner sykt å være bruun !!!!!!!!!!!!!

Hey

Jeg har jo merket at jeg ikke har blogget hver dag i det siste, noe jeg skal bli flinkere på! Dere er jo supersøte, og statestikken min er topp! Har ikke sånn supermange, men for å si den sånn- på den gamle bloggen min hadde jeg liksom 5 lesere sikkert, og tror alle var folk i klassen... :) hahah! Ligger på rundt 80 lesere og fler sidevisninger., så det er jo bra!

I dette øyeblikk, ser jeg på "Jersy Babes", et utrolig rørende program. Kjenner tårene presser på. Har spist middag, og støvsugd OG vasket badet! Så nå i fem tia, skal jeg ned ti flekkefjord med renate, må ha et par småting de IKKE har på moi. Så det blir jo kooselig! Siden Flekkefjord er veldig lite, er det vel sånn bare en butikk til å handle klær som ikke er for gamle damer på, og det er Cubus. Så får se om jeg finner noe der. Ellers skal jeg i nermeste fremtid til kvadrat med mamma! Har fått måndeslønn inn på konto nå så shopping blir det ikke lite av!outfit liksom. Topp fra BikBok!

 

Hva skal du idag ?

Dag 3: Det fineste bildet av deg selv

Haha, syns egentilig ikke bilder av meg er noe fine, menehh...

Tror nok ikke det er det fineste, men det fineste jeg har på macen vertfall! :)
Dag 2

Hopper over dag 1.

Et bilde av noen du kommer til å savne:


Alle USA folkene! (Minus hun jenta i rød, random venn..)
Savner dem sykt allerede!

har forresten fått nytt design!!

20 days

Hermer etter Henriette !

1. ett bilde av deg og din bestevenn

2 ett bilde av noen du kommer til og savne

3 det fineste bilde av deg selv

4 ett bilde av den fineste 96'ern

5 ett bilde av romme ditt

6. ett bilde av det siste du baket

7. ett bilde av sminken din

8. ett bilde av siste filmen du så

9. ett bilde av dyr du har inne i hjemmet ditt (hund, katt, etc)

10. siste bladet du leste?

11 - Parfymene dine

12 - Et bilde fra i dag


13 - Noe du gleder deg til, og hvorfor

14 - Ti ting du ønsker deg

15 - Et bilde av deg når du var liten


16 - Beste bilde du har tatt


17- En kjendis du liker (gutt)

18 - Et bilde av håndskriften din


29 - Smykkene dine


20 - Et sted du vil til akkurat nå

 

Aaaaaner ikke om jeg kommer til å klare det, men prøver, haha!Prøv !

The reason..

Grunnen for at jeg ikke har blogget, er rett og slett fordi jeg har vært i bursdag, så sov jeg hos Idunn.
Skal være med henne imorgen også, og skal i enda en bursdag, men det kommer skikkelig innlegg imorgen.

blir ikke bilde til dette innlegget.

-Lena

spørsmålsrundeHuff, føler at det bare blir naturbilder her.... BARE VENT ! 
haha.. Skal ha en spørrerunde, så Ask me !

Hva lurer du på ?

 

"Nature does not hurry, yet everything is accomplished."Igår var jeg først på skolen, så på hytta, så hadde jeg "photoshot med Renate. Hadde en kjempefin dag ! 
Idag skal meg og Renate vaske bilen til pappaen hennes.. Kult. Ellers er det jo siste skoledag imorgen før ferie ! Digg ! Blir sykt deilig med sommerferie nå.. Også skal jeg jo til USA om bare en måned !! Gleder meg sykt!

-Hva skal du i sommerferien ?

-Lena 

"The summer night is like a perfection of thought"


Hva syns du om bildene ?

-Lena

"Let the rain kiss you. Let the rain beat upon your head with silver liquid drops. Let the rain sing you a lullaby."

//foto: Privat - Nikon 3100 //foto: Privat- Nikon 3100

//foto: privat- NIkon 3100


Er blitt mye bedre i form, noe som er veldig bra. Elsker å ha en slik dag der jeg bare slapper av, og ikke går ut. 
Så da gjorde det ikke så mye at det regnet idag. Egentlig passet det fint, for om det hadde vert sol, hadde jeg vel tvingt meg selv ut.. Nå ser ikke været så bra ut i fremtiden, men vi får vertfall noen fine dager fremmover her på moi. Header kommer forresten i morgen, eller på onsdag.

hvordan er været hos deg ?

-Lena Ny blogg

Hei hei!

Når jeg skriver at  jeg har fått meg "NY blogg", vil det si at jeg har hatt en fra før av. I nesten to år. Så jeg er ingen nybegynner i blogverdenen, og vet hvordan ting fungerer. Min gamle blogg http://lenapena1.blogg.no
kommer jeg ikke til og slette, men kommer trolig til å slutte å blogge på den. Så jeg begynner på nytt, og håper det vil bli kjempebra. Med lesere, og kansje en kommentar eller to iblant. Og at jeg er flink til og blogge så klart! Håper at de gamle følgerene mine fortsetter og følge meg, og at noen nye kansje kommer til.

blir ikke bilde til dette inlegget

- Lena